İçeriğe geç

Ankara Amasra Arası Otobüs Bileti Ne Kadar

Ankara Amasra arası otobüs kaç TL?

Ankara Amasra arası otobüs bileti fiyatları 489.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 489 civarında.

Ankara’dan Amasra’ya ne kadar?

Amasra ile Ankara arasındaki toplam mesafe 292 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürmektedir. Amasra ile Ankara arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir? Efetur, Kale Seyahat Amasra ile Ankara arasında seferler düzenlemektedir.

Ankaradan Amasra’ya giderken nerelerden geçilir?

Ankara’dan Amasra’ya giderken hangi şehirlerden geçiyorsunuz? Ankara’dan Amasra’ya giderken Bolu ve Zonguldak’tan geçiyorsunuz.

Ankara’dan Bartın’a otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara – Bartın arası ucuz otobüs bileti fiyatları ise yaklaşık 400.00 TL civarında.

Ankara Amasra hızlı tren kaç saat?

Otobüs bileti Ankara – Amasra’yı arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 291 km. Yaklaşık seyahat süresi: 3 saat ve 44 dakika. Son satış 51 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 400 TL. Seyahat sayısı: Günlük 15 seyahat noktası. 1 satır daha

Ankara Amasya otobüs bileti ne kadar?

Ankara – Amasya otobüs bileti ne kadar? Ankara – Amasya arası otobüs bileti fiyatları 619.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 619 civarında.

Amasra ne zaman gezilir?

Yıllık ortalama sıcaklığın 13 derece civarında olduğu Amasra’da, Ocak ve Şubat aylarında sıcaklıklar -1 dereceye kadar düşerken, Temmuz ve Ağustos aylarında 30 dereceye kadar çıkmaktadır. İlkbahar ve kış aylarında, 25 derecelik deniz suyu sıcaklığıyla yaz tatilleri için ideal olan Amasra’nın doğal güzelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Amasrada nereler gezilir?

Amasra’da gezilecek yerler: Kuş Kayası Yol Anıtı, Amasra Müzesi, Amasra Limanı, Sütunlu Kaya, Amasra Kalesi, Amasra Plajı, Cenova Kalesi, Kemerdere Köprüsü, Daha fazla öğe…

Safranbolu Amasra arası kaç saat?

Safranbolu ile Amasra arasındaki toplam mesafe 90 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Amasra neyi ile meşhur?

Amasra; Denizi, meşhur plajları, doğal güzellikleri ve tarihi yapısıyla görülmeye değer bir ilçedir. İstanbul ve Ankara’ya yakın olması sebebiyle her yıl binlerce insanı tatil beldesi olarak ağırlamaktadır. Deniz ve yeşilin birleştiği Amasra’nın meşhur koylarında yüzmenin tadını çıkaracaksınız.

Amasra’ya tatile gidilir mi?

Amasra Tatil Önerileri Amasra’da tarihi yerleri keşfedebilir, yemyeşil doğada yürüyüş yapabilirsiniz. Yaz aylarında denizin tadını çıkarabilir, bahar aylarında ise enfes lezzetleri tadabilirsiniz.

Amasra’da yüzülür mü?

Her yaz sezonunda fiyatlar değişse de 2 şezlong ve 1 şemsiyenin kira bedeli 15 ile 20 TL arasındadır. Küçük Liman Plajı’na giriş ücreti yoktur. Amasra, deniz, kum ve güneşle tatilinizi keyifle geçirebileceğiniz plajlardan biridir.

Ankara Amasra otobüs bileti ne kadar?

En popüler Amasra otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıGüzergahFiyatEreğli – Amasra420Ankara – Amasra470Düzce – Amasra619İzmit – Amasra6605 güzergah daha

Ankara Bartın arası özel araçla kaç saat?

Ankara – Bartın arası 275 km olup, en hızlı uçuşumuzla yolculuk yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Ankara Bartın İnkum arası kaç?

Via Inkumu Sunset, Amasra’ya 30 km, Safranbolu’ya 95 km, Ankara’ya 295 km ve İstanbul’a 445 km uzaklıktadır.

Bartın Amasra kaç TL?

Bartın – Amasra arası otobüs bileti fiyatları 649.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 649 TL civarında.

Ankara Safranbolu arası otobüsle kaç saat?

Ankara – Safranbolu Otobüs Seferiobilet En ucuz sefer210,00 TLGünlük sefer sayısı33En ucuz firmaIsparta Petrol TurizmAnkara – Safranbolu Kaç saat?2s 48dkEn çok sefer yapan firmaKamil Koç1 satır daha

Bartın Ankara arası otobüs ile kaç saat?

Bartın ile Ankara arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 3 saat 47 dakika sürüyor. Bartın ile Ankara arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Ankara-Bolu otobüs bileti ne kadar?

Ankara’dan Bolu’ya ucuz otobüs bileti fiyatı 259.00 TL civarındadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir